Opinie naszych uczniów na temat lekcji rysunku.
  • 2017-09-02 Ada
    Świetny kurs, polecam Wam wszystkim:) Mało osób w grupach, dużo uwagi poświęcane kursantom i na koniec udało się egzamin zdany bez problemu:).....Dziekuje za wszystko...
  • 2017-07-30 Tobiasz
    Zajęcia bardzo ciekawe i rozwijające, przyjemna atmosfera. Indywidualne podejście bardzo pomaga :) Pomimo, że zaczynałem prawie od zera to po pół roku się udało :) Szczerze i gorąco polecam!! P.S Po kursie każdy polubi radioTrójkę :D
  • 2017-07-25 Justynka
    Dziękuje za wszystko, przygotowanie, dobre rady i super podejście do zajęć, cierpliwość:) UDAŁO SIĘ i jestem szczęśliwa i wszystkim polecam te zajęcia!
  • 2016-08-18 K.
    Dziękuje za wszystko:) super kurs, małe grupy co pomaga w dokładnych konsultacjach podczas rysowanie, polecam wszystkim:))
  • 2016-08-05 Julka
    Szczerze polecam! Najlepszy kurs rysunku. Miła atmosfera, zawsze pomocne rady. Doskonałe przygotowanie na uczelnie z różnych miast. Sama dostałam się bez problemu do Wrocławia. Nie tylko suche fakty i teoria, ale także przydatne wskazówki do dalszej pracy. Polecam tym, którzy już coś o rysunku wiedzą oraz początkującym. Będę miło wspominać te lata nauki! ;D
  • 2015-09-07 Magda
    Dziękuję za doskonałe przygotowanie mnie do egzaminu. Polecam Wszystkim taki kurs, super atmosfera, dobre uwagi, podpowiedzi i sposób przekazywania wiedzy, czytelny i praktyczny, jeszcze raz polecam!;)
  • 2015-08-16 Jarek
    Bardzo serdecznie dziękuję!!! Super kurs w miłej atmosferze i co najważniejsze skuteczny. Dostałem się za pierwszym razem. Serdecznie polecam.
  • 2015-08-14 Karolka
    Dziękuje!!!! dostałam się za pierwszym razem!. Świetny kurs i przede wszystkim skuteczny:)
  • 2015-08-04 Weronika C.
    Rysunku uczyłam się zaledwie rok, ale to wystarczyło, żeby się dostać. Super atmosfera na zajęciach, dużo rysowania, to kurs, który naprawdę przygotowuje na architekturę. Gorąco polecam! :)))
  • 2014-08-18 Kasia B.
    Jak wszystkie wcześniejsze wpisy,gorąco polecam!! Świetna atmosfera oraz prowadzący,który do każdej osoby podchodzi jako do indywidualności. Przyszłam na kurs nie mając pojęcia o rysowaniu,uczęszczałam rok. W tym momencie mogę śmiało powiedzieć,że dostanie się na architekturę krajobrazu do Wrocławia zawdzięczam temu kursowi! :)
  • 2014-07-18 Ola M
    Również wszystkim gorąco polecam :)) !!! Jeden rok uczęszczania na zajęcia pozwolił mi uzyskać wystarczającą liczbę punktów potrzebną aby dostać się na architekturę :)) Zajęcia prowadzone w przesympatycznej atmosferze z nastawieniem na kursantów i świetnym podejściem do każdego z osobna :). Jeszcze raz bardzo dziękuję :D !
  • 2014-07-17 Damian
    Gorąco polecam wszystkim ten kurs, dzięki niemu uzyskałem maksymalną liczbę punktów na egzaminie z rysunku. Na zajęciach nauczyłem się rysować jak i myśleć w języku architektury. Zawsze mogłem liczyć na indywidualną pomoc. jak i świetną atmosferę na zajęciach. :) Jeszcze raz gorąco polecam !
  • 2013-08-13 Janusz K.
    Super zajęcia, super atmosfera, super prowadzący! Bardzo polecam tą pracownie a że się dostałem za 1 razem to tym bardziej polecam!!!!:)
  • 2013-08-05 Jacek Wernicki
    Dziękuje!!! dostałem się na wymarzone studia i to wyłącznie dzięki temu kursowi i prowadzącemu! Jeszcze raz dziękuje i polecam!
  • 2013-07-09 Monika
    Gorąco polecam wszystkim kurs, dzięki niemu dostałam się na architekturę krajobrazu we Wrocławiu. Zajęcia są ciekawe, prowadzący podchodzi indywidualnie do każdego uczestnika, a i cena jest bardziej przystępna od innych kursów. Dziękuję i pozdrawiam :)
  • 2012-08-04 Staszek
    Polecam wszystkim ten kurs! Świetne warunki, niska cena i prowadzący dzięki któremu zdałem egzamin a od października zaczynam studia w Łodzi.
  • 2012-08-01 Dominika
    Łódź zdobyta, tak się cieszę!!! dziękuje, dziękuje dziękuje...:)
  • 2012-07-07 Adam z Olkusza
    Wszystkim polecam kurs i prowadzącego. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, a co najważniejsze skuteczność - dostałem się na architekturę na Politechnikę Śląską. Jeszcze raz bardzo dziękuję za przygotowanie.
  • 2011-09-26 Marzena
    Do Wszystkich tych, którzy zastanawiają się nad wyborem Kursu Rysunku - NIE TRAĆCIE ANI CZASU, ANI PIENIĘDZY NA NIC NIE WARTE MASOWE KURSY! Ja zdecydowałam się na zajęcia u Pana Bartka za uczciwe pieniądze i tym sposobem bez problemu dostałam się na Architekturę w Gliwicach, za co jestem ogromnie wdzięczna. Dzięki fachowej pomocy, cel został osiągnięty ;) Pozdrawiam!
  • 2011-07-14 Daria
    Polecam wszystkim ten kurs rysunku! Wczesniej chodzilam na inne zajecia i nawet w polowie nie bylam tak zadowolona. Po pierwsze mila atmosfera, nie ma presji, zajecia prowadzone sa w sposob interesujacy. Dodam, ze Pan Bartek jest niezwykle cierpliwy i naprawde stara sie pomoc. Dzieki temu dostalam sie do Wroclawia za co jestem dozgonnie wdzieczna :)
  • 2010-08-11 Malwina
    Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko potwierdzić wcześniejsze opinie. Pan Bartek jest po prostu niesamowity! Nigdy nie zapomnę jak pokazał mi znaczenie kontrastu w takim momencie mojego kształcenia się, że nigdy już więcej nie miałam z tym problemu. Chciałabym bardzo gorąco za to mu podziękować ;) Zawsze pomocny, gdy nie masz pomysłu na pracę (co się czasem zdarza), nigdy nie zostawi cię samemu sobie. Będzie siedział przy tobie i szukał inspiracji, dopóki czegoś nie wymyślisz ;) Ja dostałam się na Politechnikę Świętokrzyską bez żadnego problemu. Gorąco polecam oddanie się pod skrzydła pana Bartka i chcę jeszcze raz podziękować ;)
  • 2010-08-02 Anna
    Bardzo dziękuję za przygotowanie, nie umiałam nic a teraz jestem już studentką Architektury Łódzkiej!:), bardzo polecam zajęcia, przede wszystkim fachowość podejścia i niezliczone uwagi i pomoc w nauce rysowania. POLECAM!
  • 2010-07-23 Aga spod okna :)
    Jeśli ktoś się jeszcze waha co do wybory kursu, który przygotuje go do egzaminu na architekture to powinien zatrzymać się na tej stronie i nie szukać dalej. Miesiąc temu wyszłam z ostatanich zajęć a dzisiaj jestem już studentką Architektury na PŚ;) Bez wątpienia jest to zasługa prowadzącego - pana Bartka, który dla każdego ma indywidualne podejście i tworzy na zajęciach bardzo (!) przyjemną atmosferę. Wyjątkowo odpowiadała mi lokalizacja pracowni z racji tego, że znajduje sie ona 2 kroki od rynku i oprócz łatwego dojazdu zawsze jest gdzie zjeść kebaba:D Baaaaaardzo polecam!
  • 2010-07-15 Iwona
    Szczerze polecam ten kurs. Przez cały czas panuje miła i przyjazna atmosfera, a Pan prowadzący udziela trafnych wskazówek, pokazuje różne techniki rysowania dzięki którym prace wydają się ciekawsze oraz przedstawia wiele przykładowych pomysłów na każdy zadany temat:) Bardzo dziękuję za pomoc w dostaniu się do Gliwic.
  • 2010-07-12 Pati
    Bardzo polecam ten kurs! Super zajęcia, cierpliwy prowadzący , dużo pomocy i bardzo trafne uwagi dzieki którym szybko łapie się całe to rysowanie. Polecam! Dostałam się:)))))
  • 2010-07-10 Magda R
    Dziekuje obu Panom za przygotowanie, udało się! a teraz wakacje;)))).....Pozdrawiam serdecznie i polecam te zajęcia!
  • 2010-07-09 Filip M.
    Udało się do Gliwic ;] Na zajęciach dobra atmosfera, świetny prowadzący. Polecam ;]
  • 2010-07-09 Dorotka
    Łódź!- dziękuję za przygotowanie i za wspaniałą atmosferę przez cały kurs, Pozdrawiam!
  • 2009-07-22 Piotrek
    Świetnie prowadzony kurs, który stawia na konkretne umiejętności. Setki cennych porad, dostęp do bogatych zbiorów literatury, tematów i innych pomocy, oraz prowadzący, który podzieli się nawet swoim własnym ołówkiem, gdy zapomnisz własnych przyborów ;) Szczerze polecam, już jako świeżo upieczony student architektury, co stanowi żywy dowód skuteczności i jest najważniejszą rekomendacją takiego kursu ;) Dziękuję!
  • 2009-07-21 Błażej
    Kurs świetny. Nauczyciele cierpliwi. Niezlicznona ilość tematów i wiele bardzo przydatnych porad. Polecam!
  • 2009-07-10 Magda ;)
    Ja także polecam ten kurs:) miła atmosfera, pomocne uwagi... i po roku udało się dostać na wymarzoną architekturę we Wrocławiu:P Dziękuję jeszcze raz za świetne przygotowanie:)
  • 2009-07-05 Emilia
    Najlepszy kurs rysunkuu na którym byłam i o jakim słyszałam...! Miła kadra i bardzo pomocna dzięki której prace niemożliwe do wykonania stają się bardzo proste... Gorąco polecam, gdzyż słyszałam o wieluu kursach na które chodzili moi znajomi i nikt nie był zadowolony tak jak ja chodząc właśnie tutaj ;-) Pozdrawiam serdecznie ;-)
  • 2009-07-01 Adrian K
    GORĄCO POLECAM!!!... zajecia prowadzone sa w milej atmosferze, profesjonalne przygotowanie do egzaminow oraz wiele cennych uwag ze strony prowadzacego kurs...mysle, ze kazdy bedzie zadowolony uczeszczajac do tej pracowni...
  • 2009-06-29 Adam K
    bardzo fajny kurs, polecam! czekam na wynik z matematyki ale rysunek zaliczyłem bardzo wysoko;)
  • 2008-08-02 Martyna :)
    No to sie teraz zacznie słodzenie :) W więc: kurs pełna profeska. super atmosfera, fajni ludzi i doskonały nauczyciel z ogromnymi pokładami cierpliwości :D Na kurs chodziłam od września, nawet mimo wielkiej odległości się opłacało. Dostałam się na sztukę ogrodową na UR do Krakowa, na pozostałych uczelniach tez zdałam rysunek tylko maturki zabrakło. Gorąco polecam i tak jak Dominika zachecam do rysowania :)
  • 2008-07-19 dominika
    Bardzo polecam te zajęcia! Na rysunek chodziłam tylko pół roku (długo nie potrafiłam sie zdecydować co chce w życiu robić). Egzaminy z rysunku poszły mi dobrze, bez wiekszych problemów dostałam sie na architekture krajobazu we Wrocławiu i sztuke ogrodową w Krakowie. Więc rysujcie:-)
  • 2008-06-29 Magda
    Nie mam innego wyjścia, jak tylko wszystkim gorąco polecać ;) Zdałam egzamin na obie uczelnie, na które startowałam, a jeszcze niecały rok temu nie miałam pojęcia o rysowaniu. Minusów nie ma ;)
  • 2008-06-22 Monika
    Przez ponad rok uczęszczania na zajęcia nauczyłam się przede wszystkim rysować, dobrze się bawiłam no i oczywiście poznałam świetnych ludzi:) nic dodać nic ująć;)
  • 2008-06-20 Mama Ani
    Panie Bartku dziękuje za super przygotowanie córki do egzaminu!!
  • 2008-06-20 Ania
    Świetne zajęcia, indywidualne podejście do każdego, miła atmosfera - super przygotowanie do egzaminu!! Dziękuje za wszystko:):) Bardzo dobrze zdałam, hurra!!!:):)
  • 2008-06-17 Marta
    Egzamin z rysunku poszedl mi bardzo dobrze, jestem zadowolona a wzsystkiego nauczylam sie w pracowni.bardzo mila atmosfera, fajni ludzie i swietny nauczyciel:)jeszcze raz za wszystko dziekuje:)
  • 2008-06-12 Ola
    Dodam do swojej wczesniejszej wypowiedzi, że dostałam się na nowo otwarty kierunek na Politechnice Śląskiej na Architekture Wnętrz;-D
  • 2008-06-12 Ola
    Zajęcia rewelacyjnie prowadzone, bardzo indywidualne podejscie do każdej osoby, duzo cennych ważnych porad ktore zaowocowaly tym że sie dostałam;-) naprawde polecam ten kurs
  • 2007-09-13 ula
    A ja się uczyłam matmy i zdałam na dzienne;) pozdrawiam
  • 2007-09-11 maciek w
    Super zajecia, małe grupy i poczucie że cały czas ktoś nas kontroluje.....bardzo mi się podobało, uczcie sie matmy do matury bo przez nią niestety wyładowałem na wieczorówce
  • 2007-07-24 ewka
    Wiem wiem ze na zajęciach strasznie gadałam, ale Pan się nie poddał i sukces, rodzice też są zachwyceni.
  • 2006-09-02 kamisia
    Chciałam jeszcze raz podziekować, dostałam się huraaaaaaa:)
  • 2006-08-12 Marek Senik
    Zajęcia kapitalne, dużo się nauczyłem, miła atmosfera, wszechstronność tematów rysunków super. W porównaniu z 'polibuda' gdzie byłem na kursie to przepaść.
  • 2006-07-04 magda
    Bardzo fajne zajecia, dostałam się do gliwic i do wrocławia, co tu więcej mówić!

dodaj swoją opinie

kurs rysunku
Hyh.pl - strony Gliwice.
Wydział architektury w Gliwicach, kurs przygotowawczy na architekturę. Lekcje rysunku umożliwające zdanie na wydział architektury w Gliwicach, Łódź, Zgierz, Pabianice, Bełchatów, Piotrków, Tomaszów